Calendari‎ > ‎Inici‎ > ‎

El 15 de Juny, a Ripoll, XII trobada de Bestiari

11 de juny 2013, 0:14 publicada per Administrador Bruixes del Nord   [ actualitzat el 11 de juny 2013, 0:14 ]

El 2013, la ciutat de Ripoll ostenta la capitalitat de la cultura catalana, i dins aquest marc, el proper 15 de Juny es celebra la XII mostra representativa de Bestiari festiu de Catalunya. Més de 30 figures de bestiari es reuniran per donar un espectacle mostra de la nostra cultura popular.

El Gripau de les Bruixes del Nord de Sabadell omplirà de foc aquesta festa, donant llum i so junt als nostres tabalers.

Nos us la podeu perdre, doncs trobades com aquestes fan de la nostra cultura, una festa en la que tothom hi és convidat.

Hi participen:  el Lluert de Coll de Canes i el Gall de Ripoll, les Mulasses de Sant Joan de les Abadesses, els Dracs de la Vall de Ribes: Troquiter, Groc, Roig, Flama i Desdentegat, el Cavall del Comte Arnau de Gombrèn, el Mamut Vènux de Sant Vicenç dels Horts, el Gripau de les Bruixes del Nord de Sabadell, la Pàjara de Terrassa, els Dracs Cap Allà, Jussà, Banyut i Ullals d'Horta-El Carmel, el Godrac de Mataró, el Borinot de Foc del Vendrell, La Fera i els Godalls d'Olost, els Dracs Antonot i Foc i Forca de Sabadell, el Cabró de les Franqueses i Closquet, i el Gos Ca Cèrber i els Bous de Canovelles.

Més dades a: https://www.facebook.com/events/374112876032227/?fref=ts

Comments