Calendari‎ > ‎Inici‎ > ‎

Avís legal

El present lloc web actua sota el noms de domini de bruixesdelnord.org a INTERNET, i és propietat de les BRUIXES DEL NORD DE SABADELL, (Avinguda de l'Alcalde Moix, 24, 08207, Sabadell).

Tots els continguts d'aquest lloc web, inclosos imatges, sons, textos, arxius, logotips, marques, disseny, codi font, programari o qualsevol altre element, son propietat de l'entitat, o bé de tercers que n'hagin autoritzat l'ús a les BRUIXES DEL NORD DE SABADELL, i queden protegits per la legislació sobre propietat intel·lectual i industrial espanyola. L'accés als continguts d'aquest lloc web no transfereix cap dret sobre els mateixos.

Els continguts oferts en el lloc web poden contenir dades no actualitzades o errònies, en conseqüència són merament informatius i no tenen efectes vinculants per a les BRUIXES DEL NORD DE SABADELL.

Les BRUIXES DEL NORD DE SABADELL es reserva el dret de modificar sense avís previ els continguts del lloc web, així com els termes i les condicions d'aquest avís.

Les BRUIXES DEL NORD DE SABADELL no assumeix cap responsabilitat pels danys i perjudicis que es puguin derivar d'interferències o avaries telefòniques, desconnexions en el sistema electrònic, presència de virus informàtics, programes maliciosos o qualsevol altre factor aliè al seu control.

Les BRUIXES DEL NORD DE SABADELL no és fa responsable dels continguts de les pàgines o de sistemes de tercers connectats amb el seu domini a través d'enllaços.

En cas que les BRUIXES DEL NORD DE SABADELL sol·liciti dades personals als usuaris, aquestes es tractaran d'acord amb el principi de protecció de dades personals establert per la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal.

El present advertiment és regeix per la legislació espanyola.

Qualsevol conflicte que pogués sorgir de la interpretació de les condicions establertes en el present advertiment serà sotmès als tribunals adients.

La utilització del present lloc web, implica l'adquisició de la condició d'usuari, i en conseqüència l'acceptació i respecte de les condicions establerts en aquest advertiment.