El 3 de Gener comencem l’any amb el Quinto de les Bruixes del Nord

29 de des. 2014, 14:18 publicada per Administrador Bruixes del Nord   [ actualitzat el 29 de des. 2014, 14:19 ]

Ja ha passat un any, i ja tenim aquí la popular sessió de Quinto de les Bruixes del Nord. Un munt de regals us esperen, 6 hores ininterrompudes gaudint dels millors ‘lloros’ de Sabadell, rient i passant una bona estona en bona companyia.

Aquest any ho farem a l’escola CEIP Torreguitart al carrer Vallirana, 14 (davant mateix de la plaça Pompeu Fabra, al costat de plaça Espanya). El proper dissabte 3 de Gener. Començarem a les 18:00 fins la mitja nit, no patireu ni set ni gana, i porteu ganes de passar-vos-ho bé.

En aquestes festes nadalenques, el Quinto esdevé una de les activitats familiars més divertides i que ens fan ser oberts i generosos. Si no ho coneixeu, no us ho perdeu, si ja hi heu jugat, sens dubte repetireu!

Ens veiem!

Festa Major de Sabadell del 5 al 8 de Setembre

28 d’ag. 2014, 14:12 publicada per Administrador Bruixes del Nord   [ actualitzat el 28 d’ag. 2014, 14:12 ]

Quin millor esdeveniment podem tenir a la nostra ciutat per gaudir de totes les nostres tradicions: els geganters, els castellers, les colles de foc.. com és, la Festa Major de la nostra ciutat, Sabadell !

Totes les colles de foc representades en el correfoc de la Festa Major que es farà el proper diumenge 7 de Setembre.

Bruixes del Nord es vestirà de gala per donar un espectacle digne de la nostra ciutat, on tan bruixes, com tabalers, com el gripau, lluirem especialment.

Veniu a la nostra festa, la Festa Major de Sabadell, del 5 al 8 de Setembre i no us perdeu cap activitat. Les podeu seguir a través de l’aplicació per mòbil ‘Festa Major de Sabadell 2014’.

Us hi esperem, ompliu els carrers, que nosaltres i posem el foc i la música !

Festa Major de Torreguitart (La nostra !!)

2 de jul. 2014, 14:55 publicada per Administrador Bruixes del Nord   [ actualitzat el 2 de jul. 2014, 14:55 ]

Ja la tenim aquí, la Festa Major del nostre barri. Torreguitart, el barri de Sabadell on les Bruixes del Nord tenim la nostra seu, la nostra gent i la nostra festa. Un munt d’actes on des del divendres dia 4, fins diumenge dia 6 podreu gaudir grans i petits, i com no pot podia faltar, les Bruixes del Nord animaran aquests dies amb diverses activitats.

Jocs per nens, disco, l’esbruixarrada (cercavila de tabals), el correfoc  amb bruixes, diables i bèsties de foc i moltes altres activitats que trobareu al programa.

Ens acompanyaran, Foment de Cultura popular de Cornellà, els Banyuts de Llavaneres i Malèfica del Coll per cremar aquest gran barri de Sabadell.

No us la podeu perdre !!! Us hi esperem a tots i totes !

III trobada de bestiari a Sant Feliu de Codines (28 de Juny)

18 de juny 2014, 1:30 publicada per Administrador Bruixes del Nord   [ actualitzat el 18 de juny 2014, 1:30 ]

Sant Feliu de Codines vol donar continuïtat a la seva festa de bestiari, i ja van per la tercera trobada. Es farà el proper 28 de Juny i aquest any hi participarà el nostre Gripau.

De mica en mica, el Gripau de les Bruixes del Nord es va fent un lloc en les festes de bestiari, doncs el conjunt Gripau-foc-percussió ofereix un espectacle únic digne de ser gaudit en qualsevol  trobada de bèsties de foc.

De ben segur que l’experiència acumulada per els nostres amics de Sant Feliu de Codines, faran que aquesta trobada sigui la millor trobada de bestiari que s’hagi fet per aquelles contrades, només perquè el públic que ens vingui a veure, gaudeixi de la festa i s’ho passi molt bé.

Bruixes del Nord tenim doble sortida aquest dia, Correfoc de Bruixes a Sant Joan Despí, i correfoc de bèsties de foc a Sant Feliu de Codines, per el que només heu de triar si preferiu un correfoc tradicional, o de bèsties de foc... No us equivocareu, trieu el què trieu !!!!

Correfoc Aniversarius a Sant Joan Despí (28 de Juny)

18 de juny 2014, 1:19 publicada per Administrador Bruixes del Nord   [ actualitzat el 18 de juny 2014, 1:19 ]

El dissabte 28 de Juny, els nostres amics Diables de Sant Joan Despí, celebren el seu 30 aniversari amb una gran festa de foc on hi participem totes les colles que sempre els hem acompanyat en les seves sortides.

El lligam de Bruixes del Nord amb Diables de Sant Joan Despí sempre ha estat molt especial, per el que no podíem faltar a la festa d’aniversari.

Si us apassionen els correfocs, no us el perdeu, doncs els organitzadors de les festes a Sant Joan Despí mai deixen indiferents al públic, i ja es tota una tradició gaudir del foc i l’espectacle a aquesta població.

VI trobada de bestiari a Calella (Maresme)

11 de juny 2014, 7:21 publicada per Administrador Bruixes del Nord   [ actualitzat el 11 de juny 2014, 7:53 ]

Festa Major de Sant Quirze i Santa Julita a Calella
El proper dissabte 14 de Juny, dins dels actes de la Festa Major de Sant Quirze i Santa Julita a Calella, s'organitza la VI trobada de bestairi.

Bruixes del Nord, amb la presència del Gripau i al só dels nostres tabals, acompanyarà als calellencs en la seva festa.
La plantada de les bèsties participans es farà a les 19:30 a la Riera de Capaspre, entre Diputació i Jovara, per, a partir de les 22:00 hores sortir de cercavila de foc fins l'ajuntament.
Aprofiteu el dia, disfruteu d'aquesta preciosa vil·la, de les seves activitats festives, per rematar-ho amb un gran correfoc de bèsties junt amb les Bruixes del Nord.

Fins dissabte!

Aquí teniu el programa de festes: 

Correfoc a Cornellà. Divendres 13 de Setembre

12 de set. 2013, 15:29 publicada per Administrador Bruixes del Nord   [ actualitzat el 12 de set. 2013, 15:34 ]

Dins les festes del Barri de La Gavarra – Lindavista, el proper divendres dia 13 de Setembre, es celebra La Nit Infernal del Foc, on les Bruixes del Nord ha estat invitada, i com sempre lluirà el seu millor espectacle de foc.

Ja acabem temporada, per cada festa, cada correfoc, l’estem gaudint al màxim, i us convidem a que participeu de l’espectacle i passar-vos-ho bé amb nosaltres.

A la Diada de Catalunya, serem a la Via catalana

4 de set. 2013, 15:27 publicada per Administrador Bruixes del Nord   [ actualitzat el 4 de set. 2013, 15:27 ]

Bruixes del Nord també participa a la Via Catalana, i ho fa com a grup.

L'ANC de Sabadell ha assignat als grups de Sabadell a ubicacions tarragonines, per el que una mobilització d'autocars sense precedents sortirà de Sabadell per arribar als trams assignats a l'alçada de l'Ampolla.

El proper 11 de Setembre, Bruixes del Nord participarà en la Via catalana als trams 82 i 83 de la cadena.

Encara hi sou a temps d'omplir els pocs forats que queden. No deixeu de participar-hi.

Cadena de llum per la independència a Sabadell

4 de set. 2013, 15:18 publicada per Administrador Bruixes del Nord   [ actualitzat el 4 de set. 2013, 15:18 ]

El proper dia 10, escalfant motors per la Diada, a Sabadell es farà una cadena de llum per tot el casc antic de la ciutat. En llocs estratègics del recorregut de la cadena, diverses colles de la ciutat oferiran els seus espectacles.

Bruixes del Nord no podia deixar de participar-hi, per el que també recolzarem aquesta iniciativa, i oferirem el nostre espectacle a la cadena per la independència.

Festa Major de Sabadell 2013 del 6 al 9 de Setembre

4 de set. 2013, 14:59 publicada per Administrador Bruixes del Nord   [ actualitzat el 4 de set. 2013, 14:59 ]

Ja hem acabat vacances, s’acaba la temporada, però ens queda la millor sortida, la Festa Major de Sabadell. Del 6 al 9 de Setembre, un munt d’actes faran que aquesta festa llueixi d’allò més.

Les Bruixes del Nord ens vestim de gala per fer que tota la gent que ve a la nostra Festa Major gaudeixi dels nostres espectacles.

El divendres 6, a les 22:00, Les Bruixes, tabals i Gripau faran una exhibició de foc i ritme a Barraques, per després donar pas al nostre grup de percussió per mostrar la seva professionalitat amb una tabalada.

El diumenge 9, a les 21:00, el Cercavila Infernal, un gran correfoc amb 8 colles de foc que començarà a la plaça de la Creu Alta i finalitzarà a la plaça del Mercat.

Us hi esperem per gaudir del foc i la música junt amb nosaltres i aprofitar totes les activitats que la Festa Major de Sabadell ens ofereix.

1-10 of 37

Comments